Közművagyon értékelés, víziközmű tervezés, szakértés és tanácsadás, pályázatírás és projektmenedzsment magas színvonalon és versenyképes áron!

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseire a kapcsolatoknál ismertetett elérhetőségeken, vagy weboldalunk ajánlatkérő/üzenetküldő szolgáltatásán keresztül állunk rendelkezésére!

1

Közművagyon értékelés

Önkormányzatok és üzemeltetők részére közművagyon értékelés, valamint pótlási terv készítése ivóvíz és szennyvíz víziközmű törzsvagyon vagyonértékének meghatározására.

Bővebben...
2

Víziközmű tervezés

Ivóvíz, szennyvíz és csapadékvíz elvezető hálózat tervezés, ipari vízhasználathoz kapcsolódó vízforgalmak optimalizálása, elvi vízjogi, létesítési és kivitelezési tervdokumentációk összeállítása.

Bővebben...
3

Pályázatírás

Hazai és EU-s pályázatokhoz kapcsolódó projekt előkészítés, pályázatírás, pályázat utógondozás valamint projektmenedzsment feladatok ellátása előkészítési és megvalósítási szakaszban.

Bővebben...

Hírek

Budapesti Víz Világtalálkozó 2016.

November 28-án, hétfőn megkezdődik a három napig tartó Budapesti Víz Világtalálkozó 2016, amelynek keretében 117 ország közel 1800 résztvevője – köztük több állam- és kormányfő, a civil- és az üzleti szféra számos vezető képviselője, nemzetközi szervezetek magas rangú tisztségviselője, valamint a tudományos élet több prominens szereplője – tárgyalják meg a fenntartható vízgazdálkodás 21. századi kihívásait, valamint az ezek megoldását segítő módszertani és technikai fejlesztéseket.

A résztvevők hat tematikus plenáris szekcióülés keretében tárgyalják meg a vízzel kapcsolatos fenntartható fejlődési célkitűzés (SDG6) végrehajtásának kérdéseit. Az egyes üléseket három-három diskurzusindító prezentáció indítja el egy-egy fejlődő és fejlett ország, nemzetközi szervezet, illetve nem kormányzati szervezet előadásában.

Ezzel Magyarország és Budapest 2013 után másodszor ad otthont a Víz Világtalálkozónak, amelynek keretében a konferencia mellett szakkiállításon is részt vehetnek a regisztrált érdeklődők.

Az esemény honlapja: https://www.budapestwatersummit.hu/

Copyright © 2016 Ateron Consulting Kft. All Rights Reserved.