Pályázatírás

Az Ateron Consulting Kft. segítséget nyújt a lakosság, az egyéni vállalkozók, a kkv-k, az önkormányzatok és a civil szervezetek számára, hogy céljaikat megvalósíthassák. A folyamatos fejlesztés elvének érvényesítése során a külső források bevonása ad nagyobb hatékonyságot, gyorsabb megtérülést a beruházásoknak. A folyamatosan megújuló hazai és EU-s pályázati források lehetőséget biztosítanak az olcsóbb beruházásokra.

KOMPLEX, TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS - Vállaljuk hazai és EU-s pályázatok kapcsán:

Partnereink fejlesztési törekvéseinek ismeretében végezzük a finanszírozás lehetséges forrásainak figyelését, a lehetőségekről folyamatosan tájékoztatással vagyunk az érdekeltek irányába. Személyes tájékoztatás alkalmával mutatjuk be a pályázati kiírás részleteit, a részvétel feltételeit.

- Pályázatírás
A Megrendelő által biztosított információk és dokumentumok alapján, Megrendelőnkkel szoros együttműködésben elkészítjük a komplett pályázati dokumentációt, igény esetén a pályázatírást megelőzi a projekt előkészítsének menedzselése.

- A pályázat utógondozását
Közreműködünk a Támogatási Szerződés megkötésének folyamatában, elvégezzük a monitoring beszámolók elkészítését, valamint összeállítjuk a pályázati elszámoló csomagot, koordináljuk a támogatás lehívását. Amennyiben arra igény van, elvégezzük a projekt megvalósításának menedzselését.

palyazatiras

Copyright © 2016 Ateron Consulting Kft. All Rights Reserved.